Op 13 augustus was het dan zover. We zijn met 4 gezinnen en 5 kinderen met primordiale dwerggroei afgereisd naar de 4 daagse conferentie van de Walking With Giants in Liverpool, Engeland. Hier komen de mensen met primordiale dwerggroei en hun familieleden heen vanuit de hele wereld. Elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen, gesprekken met artsen en bovenal om plezier met elkaar te beleven.

We hebben vele leuke dingen gedaan. We zaten met de hele stichting in een hotel in Liverpool centrum. We hebben met elkaar gegeten, gezwommen en gezellig avonden in het hotel  gehad. We zijn ook nog met elkaar op stap geweest naar de dierentuin waar we een privĂ© rondleiding kregen. We zijn ook in de grootste indoor-speeltuin van Engeland geweest. Deze was speciaal afgehuurd voor de stichting. De conferentie werd grotendeels betaald door de Engelse stichting Walking With Giants.

Op de conferentie was ook een team van artsen aanwezig vanuit Amerika en Engeland. Nieuwe kinderen kregen apart gesprek en daarnaast was er een lezing waarin nieuwe ontwikkelingen en inzichten met betrekking tot primoridale dwerggroei verteld werden. 

Het was een bijzondere mooie week  waar we weer veel nieuwe lotgenoten hebben leren kennen. Er waren ongeveer 45 kinderen met PD.
Voor onze kinderen was er ook veel herkenning en zijn er waardevolle vriendschappen ontstaan.